Spaghettini met aubergine, zongedroogde tomaten en chilipepers

6 (6)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de sjalotten, de knoflook, de zongedroogde tomaten en de chilipepers in dunne plakjes.
  2. Fruit de sjalotten en de knoflook 5 min in de Solo Vloeibaar.
  3. Snij de aubergine in kleine blokjes en laat 2 à 3 min meebakken.
  4. Voeg de kruiden, de zongedroogde tomaten en de chilipepers toe.
  5. Laat alles 10 min afgedekt sudderen op een zo laag mogelijk vuurtje.
  6. Voeg de room toe en laat 5 min inkoken.
  7. Roer een snuifje zeezout door de saus.
  8. Je kan de saus zo gebruiken of pureren.
  9. Kook de spaghettini al dente in lichtjes gezouten water, laat uitlekken.
  10. Roer de saus door de hete pasta, schik op het bord en bestrooi met wat geraspte kaas.

Advertentie

Reacties (8)

Gepost door Solo op 03 mei 2013 om 11u50

Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?