Ingrediënten voor 8 personen
- 3 ajuinen
- 3 teentjes look
- 4 wortelen
- 1 halve selder
- 2 à 3 stengels prei
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 gele paprika
- 500 gram champignons
- 1.5 kg gehakt
- 4 à 5 dozen gezeefde tomaten
- 1 klein doosje tomatenpuree
- zout en peper
- mespunt caynepeper
- koffielepel basilicum
- koffielepel oregano
- enkele druppels tabasco
- koffielepel dragon
- 2 eetlepels spaghettikruiden
- solo vloeibaar
Bereidingswijze
- -snij de groenten heel fijn en spoel ze
- -bak de ajuin en de look in de solo en voeg daarna de groenten aan toe laat even stoven.
- -voeg er de gezeefde tomaten aan toe met de tomatenpuree.
- -laat dit geheel op een zacht vuurtje gaar worden.
- -snij ondertussen de champignons in schijfjes en bak ze.
- -het gehakt afbakken en fijn doen
- - als de groenten gaar zijn de kruiden aan toe voegen en het gehakt en de champingnons aan toe voegen.
- -de spaghetti koken en opdienen met de saus
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?