Spaghetti met verse fijne groenten, kappertjes en walnoten

Gepost door Knorr

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 1 blokjes Knorr Bouillon Finesse Groenten
  • 400 g spaghetti
  • 1 smalle prei
  • 250 g sperziebonen
  • 4 tomaten
  • 150 g gepelde walnoten
  • 4 el vloeibare margarine
  • 250 ml room
  • 2 el kappertjes
  • 12 blaadjes basilicum

Bereidingswijze

  1. Breng een ruime hoeveelheid water met het bouillonblokje aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook deze gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten.
  2. Snij ondertussen de prei, sperziebonen en tomaten in kleine stukjes. Hak de walnoten grof.
  3. Verwarm de vloeibare margarine in een diepe braadpan en bak de stukjes prei en sperzieboon 4 minuten. Voeg de tomaten toe en laat 2 minuten mee garen. Roer de room en het bouillonketeltje erdoor en laat het smelten. Laat het gerecht 5 minuten pruttelen.
  4. Schep de hete spaghetti met de walnoten en de kappertjes door de groentensaus. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 borden en versnipper de blaadjes basilicum erbovenop.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?