Recept 55***** (2 stemmen)

Spaghetti met verse fijne groenten, kappertjes en walnoten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng een ruime hoeveelheid water met het bouillonblokje aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook deze gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten.
  2. Snij ondertussen de prei, sperziebonen en tomaten in kleine stukjes. Hak de walnoten grof.
  3. Verwarm de Solo in een diepe braadpan en bak de stukjes prei en sperzieboon 4 minuten. Voeg de tomaten toe en laat 2 minuten mee garen. Roer de room en het bouillonketeltje erdoor en laat het smelten. Laat het gerecht 5 minuten pruttelen.
  4. Schep de hete spaghetti met de walnoten en de kappertjes door de groentensaus. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 borden en versnipper de blaadjes basilicum erbovenop.
Tip

In het recept wordt geen vlees of vis gebruikt, maar dat kan wel worden toegevoegd. Een eenvoudig gerecht door reepjes ham of een verfijnder gerecht door fijne reepjes gerookte zalm toe te voegen. In het laatste gerecht laat je de walnoten weg.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie