Spaghetti met verse fijne groenten, kappertjes en walnoten

2 (2)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng een ruime hoeveelheid water met het bouillonblokje aan de kook. Voeg de spaghetti toe en kook deze gaar volgens de kooktijd op de verpakking. Afgieten.
  2. Snij ondertussen de prei, sperziebonen en tomaten in kleine stukjes. Hak de walnoten grof.
  3. Verwarm de Solo in een diepe braadpan en bak de stukjes prei en sperzieboon 4 minuten. Voeg de tomaten toe en laat 2 minuten mee garen. Roer de room en het bouillonketeltje erdoor en laat het smelten. Laat het gerecht 5 minuten pruttelen.
  4. Schep de hete spaghetti met de walnoten en de kappertjes door de groentensaus. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel de spaghetti over 4 borden en versnipper de blaadjes basilicum erbovenop.

Tip

In het recept wordt geen vlees of vis gebruikt, maar dat kan wel worden toegevoegd. Een eenvoudig gerecht door reepjes ham of een verfijnder gerecht door fijne reepjes gerookte zalm toe te voegen. In het laatste gerecht laat je de walnoten weg.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?