Recept 05 (0 stemmen)

SPAGHETTI met venkelsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. spoel de venkel grondig. Snij hem in kwartjes, daarna in fijne reepjes. Hak het groen fijn en leg apart. Smelt een EL boter in een pan en laat de venkel 1 à 2 minuten bakken. Voeg nog een EL boter en de room toe. Breng het geheel aan de kook. Zet het vuur zachter en laat de saus 2 tot 3 minuten verder sudderen onder voortdurend roeren. Haal de pan van het vuur en breng op smaak met de parmezaan, peper en zout, cayennepeper en nootmuskaat; Kook de spaghetti al dente in licht gezouten water. Laat goed uitlekken, en hou wat van het kookvocht apart. Giet de spaghetti bij de saus en roer goed oM. Doe er 2EL kookvocht bij. Werk af met gehakte venkelblaadjes en dien op

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie