Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr spaghetti
- 100 gr bladspinazie
- 1 bosje platte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 100 gr walnoten
- 100 gr geraspte Parmezaan
- olijfolie
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Was en droog de peterselie en haal de blaadjes van de takjes.
- Pel de knoflook en hak grof.
- Doe de peterselie, look, een eetlepel olijfolie en de walnoten in een hakmolen en mix grof.
- Voeg de Parmezaanse kaas toe en giet er tijdens het mixen beetje bij beetje 80 ml olijfolie bij, breng op smaak met pezo.
- Stoof de blaadjes spinazie aan in een eetlepel olijfolie.
- Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking, giet af en bewaar een beetje kookvocht.
- Meng de spinazie onder de pasta, roer er dan de pesto door, eventueel een beetje kookvocht van de pasta toevoegen..
- Dien de pasta op in warme pastaborden met een stukje vers stokbrood.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?