Ingrediënten voor 4 personen
- 400 g spaghetti
- 300 g kipreepjes
- 1 aubergine
- 150 g kerstomaatjes
- 3 el Bertolli Olijfolie Classico
- zout, peper
- 5 el Bertolli Pesto alla Calabrese
- 3 el fijngehakte peterselie
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Snijd de aubergine in blokjes. Halveer de kerstomaatjes. Verhit de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de kipreepjes en de aubergineblokjes gedurende 7 min. op een matig vuur. Bestrooi met wat zout en peper. Voeg de kerstomaatjes en de pesto toe en warm 3 min. mee op. Verdeel de pasta over 4 warme diepe borden, schep de kip met pesto en groenten erop en bestrooi met de peterselie.
Tip
verrassend maar zeker lekker: vervang de peterselie door verse koriander.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Benjibaasje op 22 augustus 2017 om 20u27
Heel lekker heb er van genoten
Gepost door Solo op 30 augustus 2017 om 19u36
Dat is leuk om te horen Benjibaasje!
Gepost door Solo op 30 augustus 2017 om 19u37
Dat is leuk om te horen Benjibaasje!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?