Recept 45**** (1 stem)

Spaghetti met pecorino en knoflook, kip en asperges

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Asperges

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af. Maak de asperges schoon, schil ze als het witte zijn (groene hoeven niet te worden geschild). Snijd een klein stukje van de harde onderkant van de asperges af. Snijd de asperges schuin in stukjes van ca. 3 cm. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met wat zout en peper.
  2. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de kip 5 min. op een hoog vuur. Schep de kip geregeld om. Voeg de asperges toe en bak ze 5 min. mee. Roer de pastasaus erdoor en verwarm deze in 3 min. Verdeel de spaghetti over 2 warme diepe borden. Schep de saus erover.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?