Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti met Parmezaan balletjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vleesgerechten

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak het gehakt aan met het ei, zout, peper, nootmuskaat, ketchup en de mosterd. Voeg hier de Parmezaanse kaas aan toe, kneed goed door en draai er kleine balletjes van. Verhit de boter in een pan en bak de balletjes rondom bruin. Haal de balletjes uit de pan en hou deze warm onder folie.
  2. Fruit in dezelfde pan de ui, paprika en knoflook. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit kort mee. Giet de tomatenstukjes erbij en breng op smaak met de basilicum, peterselie, bruine suiker, zout en peper. Doe de gehaktballetjes terug in de saus en stoof alles zachtjes gaar in 20 minuten.
  3. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de saus en balletjes.

Bron: http://www.njam.tv/recepten/spaghetti-met-parmezaan-balletjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?