Altijd weten wat je gaat eten?
spaghetti met mosselen
Bereidingswijze
- kook de mosselen, laat afkoelen en haal ze uit de schelp
- Snij de mosselen in stukjes.
- Snij de knoflook en peterselie fijn
- Doe scheut olijfolie in koekenpan en ook klont boter.
- Op redelijk hoog vuur de mosselstukjes hierin aanbakken.
- Flink peper en zout erover.
- Gaandeweg steeds meer boter toevoegen, het moet vettig blijven
- Intussen de spaghetti gaar koken.
- 2 minuten voor tijd de knoflook en peterselie bij de mosselen
- spaghetti afgieten en mengen met het mosselspul + nog klontje boter.
- Geniet ervan.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?