Recept 55***** (1 stem)

Spaghetti met mosselen en look

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de mosselen. Gaar deze samen met de witte wijn op hoog vuur onder gesloten deksel. Schud regelmatig op. De mosselen zijn gaar wanneer ze allemaal open zijn.
  2. Schep de mosselen uit de pot en giet het mosselvocht door een fijne zeef.
  3. Snipper de knoflook en fruit deze in de olijfolie. Voeg de tijm en limoenzestes toe. Roer om en voeg de mosselen en het gezeefde kookvocht toe.
  4. Gaar ondertussen de spaghetti in kokend gezouten water, zorg ervoor dat de spaghetti zeker nog al dente is. Giet af.
  5. Hak de peterselie en roer deze samen met de boter en de pasta onder de mosselen. Kruid met zout en peper. Kook even op.
  6. Werk af met pijnboompitten en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie