Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti met kalfslapjes en champignonsaus

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta in kokend water (1l per 100 g) gedurende 10 minuten voor al dente en 11 minuten voor normaal. Giet af, verfris onder koud water en laat uitlekken.
  2. Kruid het vlees met zout en peper en bak het in de boter.
  3. Bereid intussen de champignonsaus: Snijd de champignons en stoof ze aan in de boter. Voeg dan de demi-glace toe en laat alles koken tot de gewenste dikte. Kruid met peper en zout en werk af met de room.
  4. Neem een deel van de saus en warm hierin de pasta op. Meng alles goed, schik de pasta op de borden en leg hierop het vlees. Napeer met de champignonsaus en garneer met de gehakte dragon. Smakelijk!
  5. ps een beetje rode porto bij de saus geeft een ietsje pittiger smaak
  6. snel klaar en lekker!

Ingrediëntenvoor 3 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie