Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti met Italiaanse gehakt-groentesaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti in ruim kokend water volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Afgieten.
  2. Verwarm de vloeibare margarine in een wok of pan en bak hierin het gehakt al omscheppend los in ca. 4 min. Voeg de groenten toe en bak deze ca. 5 min. mee.
  3. Voeg de mix volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Roer de gezeefde tomaten erdoor, breng al roerende aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes koken.
  4. Schep de spaghetti en de basilicum door de saus.
  5. Verdeel de spaghetti over 4 warme diepe borden en bestrooi met wat geraspte kaas. Bestrooi met wat zwarte peper.
  6. Variaties
  7. Voor een vleesloos gerecht kan het gehakt vervangen worden door vegetarischeballetjes. Bestrooi de spaghetti voor wat extra pit met wat cayennepeper of fijngehakte rode peper.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie