Altijd weten wat je gaat eten?
Spaghetti met gerookte zalm
Bereidingswijze
- 1:doe de spaghetti in een pan kokend water met zout.
- 2:kook de pasta beetgaar, giet hem af en doe hem terug in de pan met olie. Houd hem warm.
- 3:Breng in een pannetje de room tegen de kook aan.
- 4:breng in een ander pannetje de whisky tegen de kook aan.
- 5:haal beide pannen van het vuur en roer de room en de drank door elkaar.
- 6:Snijd de zalm in smalle reepjes
- 7:doe deze in het roommengsel en voeg cayennepeper en peper toe.
- 8:roer de verse peterselie er vlak voor het serveren door
- 9:schep de spaghetti in een warme schaal.
- 10:schenk de saus erover en roer die met 2 vorken goed door.
- 11:schep de pasta op 4 warme borden, strooi de feta erover en garneer met takje peterselie
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?