Spaghetti met gegrilde paprika's, tijm en blinde vinken

Een echte allemansvriend, deze spaghetti met gegrilde paprika met blinde vinken. Met deze favoriet-in-spe maak je iedereen aan tafel happy. Eet smakelijk!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de margarine in een koekenpan en bak de blinde vinken in 15 minuten goudbruin. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de gegrilde paprika’s goed in een vergiet uitlekken. Snijd ze vervolgens in dikke repen. Rits de blaadjes tijm van de takjes.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin het teentje knoflook. Doe vervolgens de pastasaus, de paprikarepen en de tijm erbij. Roer alles even om en laat het 8 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Snijd de blinde vinken in schuine plakken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Schik de plakken blinde vink op de saus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Leon Dumon op 09 januari 2017 om 19u12

Eenvoudig maar fijn om klaar te maken !

Gepost door Iquest op 09 januari 2017 om 19u44

mail solo net iets te laat gekregen mijn Blinde vinken zijn al klaar met champignons en blik tomaten om met aardappelen te eten vandaag maar ga dit zeker eens proberen daar mijn man geen aardappelen eet en dus brood moet eten of extra groenten.

Gepost door Solo op 10 januari 2017 om 19u03

Dag Leon, inderdaad een simpel én lekker gerecht om klaar te maken. Heeft het ook gesmaakt? ;) Wij zijn benieuwd! Groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?