Ingrediënten voor 4 personen
- 100 gr gedroogde tomaten
- 400 gr spaghetti of capellini
- 120 gr rucola
- 100 gr rode ui
- Parmezaanschilfers
- olijfolie extra vergine
- zout
Bereidingswijze
- Doe de gedroogde tomaten in een kom met lauwwarm water en laat ze in ongeveer 30 minuten zacht worden.
- Giet ze af, laat uitlekken en snij ze in stukjes.
- Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
- Pel en snipper de ui, verhit 2 el olijfolie in een ruime pan en bak de ui glazig, voeg de tomatenstukjes toe en laat op smaak komen.
- Giet de pasta af en voeg toe aan de ui/tomaten, bak het geheel al roerend op een hoog vuur.
- Snij de rucola grof en meng deze met de Parmazaanschilfers onder de pasta.
- Rol de pasta op met een vleesvork en leg in warme pastaborden, nappeer met een scheutje olijfolie.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?