Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti met broccolisaus en zalm

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PRIMA PASTA GERECHTEN

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak een salade van de olie, kerstomaatjes, basilicum , citroen of limoensap en de gesnipperde ui. Breng pittig op smaak met peper uit de molen en wat zout.
  2. Kook de spaghetti volgens de beschrijving op de verpakking. Maak de broccoli schoon en snij de geschilde steel in plakjes en de knop in roosjes. Kook alles gaar in 750 ml water met de bouillonblok.
  3. Giet af, maar vang het kookvocht op om de saus eventueel met wat vocht te verdunnen.
  4. Halveer de avocado en lepel het vruchtvlees uit een helft. Voeg dit in stukjes bij de broccoli ( hou enkele roosjes apart ter garnering) en pureer tot een mooie saus. Verdun het eventueel met wat kookvocht en schenk er een beetje kook room door. Warm nog even goed door.
  5. Bestrooi de zalm met een weinig peper en zout en bak deze gaar in wat boter of olijfolie . Serveer de spaghetti op 2 voorverwarmde borden en verdeel er de saus over. Leg dan de zalm erop en garneer het geheel met de licht geroosterde zonnebloempitjes. Serveer de tomatensalade er in en apart schaaltje bij.

Bron: Eigen recept en foto

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?