Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr spaghetti
- 1 krop andijvie
- 1 stuk ajuin fijngesnipperd
- 250 gr champignons in schijfjes
- 20 gr boter
- 50 cl room
- 1 stuk groentebouillon tablet
- 1 handvol peterselie fijngesnipperd
- 1 naar wens geroosterde pijnboompitten
Bereidingswijze
- Kook de spaghetti beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
- Verwijder verwelkte bladeren + de stronk van de andijvie en hak de bladeren grof.
- Kook de andijvie ongeveer 10 min in kokend water. Giet het kookvocht af en laat de andijvie goed uitlekken.
- Laat de boter smelten en bak hierin de ajuinsnippers 5 min. Doe de champignons bij de ajuin en bak nog 5 min. Doe de andijvie erbij en overgiet met room. Kruid met een verkruimeld groentebouillonblokje + peper + peterselie. Laat alles nog 3 min stoven op een zacht vuurtje.
- Meng de spaghetti met de groenten en de pijnboompitten. Dien op
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?