Spaghetti Bolognese

0 (0)
60 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de wortel en selder in kleine blokjes
  2. Verhit de Solo in een grote pan, voeg de uien de look toe en bak kort zonder te kleuren. Voeg het gehakt toe en roer het los met een vork. Breng op smaak met zout en peper en paprikapoeder. Laat in een vijftal minuten op hoog vuur rul bakken. Doe vervolgens de groenten erbij en bak alles kort aan.
  3. Voeg nu de tomatenblokjes, 400 ml water en de 2 Knorr Bouillonketeltjes toe. Laat de saus vervolgens op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Roer regelmatig om.
  4. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Verdeel de spaghetti over diepe borden, schep de saus erover en werk af met geschaafde of geraspte Parmezaanse kaas.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?