Recept 55***** (8 stemmen)

Spaghetti Bolognese

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hoofdgerecht

tijd
60 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui en de look. Snijd de wortel en selder in heel kleine stukjes.
  2. Verwarm de margarine in een grote pan, voeg het gehakt toe en bak het los, ca. 4 minuten. Doe vervolgens de groenten erbij en bak kort aan. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Voeg nu de tomatenblokjes, 400 ml water en de Bouillonketeltjes erbij. Laat de saus vervolgens op zacht vuur zo’n 45 minuten pruttelen. Geregeld omroeren.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  5. Verdeel de spaghetti over 4 (warme) diepe borden, schep de saus erover en garneer met geschaafde Parmezaanse kaas.
Tip

Extra lekker wanneer je enkele zongedroogde tomaten toevoegt aan de saus.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door sportyVeVa op 02 februari 2015 om 14u43

Als ik dit de dag ervoor klaar maak, zal dat waarschijnlijk nog lekkerder zijn. Want de kruiden hebben dan een nacht om 'in t e trekken'. Ik ga dat klaarmaken voor 12 personen :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?