Recept 05 (0 stemmen)

Spaghetti alla puttanesca

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Prak de ansjovisfilets fijn.
  2. Snij de olijven in twee en de kappertjes ook, indien het grote zijn..
  3. Snijd het pepertje doormidden, verwijder de zaadjes en snijd in kleine stukjes.
  4. Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de ui, knoflook en het pepertje, ongeveer 6 minuten, doe er de ansjovis bij en roer goed.
  5. Doe er de tomaten, de oregano, de olijven en de kappertjes erbij en breng alles aan de kook, kruid met pezo.
  6. Kook de pasta in ruim gezouten water al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Giet de pasta af en roer hem door de saus.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie