Als je het woord 'pastarecepten' hoort, denk je misschien meteen aan spaghetti bolognaise of lasagne. Uiteraard twee heerlijke klassiekers, maar er zijn nog zoveel andere pastagerechten om van te smullen! Extra handig: de meeste pastarecepten schud je bliksemsnel uit je mouw.

Onze tips voor een heerlijke pasta

Wil je een overheerlijke pasta op tafel zetten? Weet dan dat pastarecepten altijd lekkerder zijn als je de pasta voor het opdienen eerst door de saus haalt . Zo komen de smaken goed tot hun recht bij iedere hap. Zorg ook dat de saus al klaar is, zodat je de pasta meteen al dente kan toevoegen. Anders kan je pasta wat plakkerig worden.

Voeg gerust ook wat kookwater van de pasta aan je saus toe. Het zetmeel in het water geeft je pastagerecht een heerlijk romige textuur.

Maak het jezelf makkelijk met onze videorecepten

Wil je zeker zijn van een 100% geslaagde pasta? Bekijk dan onze videorecepten: lekker makkelijk, omdat je stap voor stap kan meevolgen hoe het moet. Je pasta wordt vast en zeker een succes!

Keukenhulp nodig? Solo staat je bij

Hoe maak je gnocchi? Wat zijn de lekkerste lasagnerecepten? En hoe zet je een frisse, zomerse pasta op tafel? Ontdek Solo's tips voor al je pastarecepten!

Dit zijn Solo's favoriete pastarecepten

Tagliatelle, spaghetti, macaroni en co: ze staan hier allemaal met stip op één. Geen enkel gerecht dat je zo snel en makkelijk kan klaarmaken als pasta! Ontdek de favoriete pastarecepten van onze redactie en weet meteen wat je vanavond op het menu zal zetten.

Pasta presto! Jouw gratis pastagids voor drukke dagen

Pasta’s zijn onze favoriet als we snel een verse maaltijd op tafel willen zetten. Met deze handige Solo-gids geef je 10 pastaklassiekers in een handomdraai een originele twist!

Download jouw gratis receptgids

100% kans op slagen met deze videorecepten

Niets makkelijkers dan gewoon kijken hoe het moet, toch? Dankzij deze videorecepten zet jij stap voor stap een overheerlijk gerecht op tafel. Snel, simpel en zonder stress!

Solo’s kooktips en keukengeheimen

Keukenhulp nodig? Hey, hallo, daar is Solo! Wij selecteerden voor jou de slimste tips, handigste trucjes en lekkerste recepten om elke keer een tiptop gerecht op tafel te zetten.

Makkelijke recepten waar iedereen van houdt

Op zoek naar die ene klassieker op grootmoeders wijze? Of liever een verrassend gerecht dat echt iederéén omverblaast? Deze makkelijke recepten vallen altijd in de smaak!

Sorteer:
hoogste rating populair nieuwste Filter

Toon meer lekkers