-
Minipizza's met rundercarpaccio en rucola
15 min15 min4 porties -
Portobello-champignons gevuld met gehakt, pijnboompitten en zuiderse kruiden
30 min4 porties -
Marokkaans kruidenbrood
10 min8 porties -
Thaise gehaktballetjes met zoet-vurige dipsaus
45 min4 porties -
Zoute lusjes
20 min15 min6 porties -
Zeeduivelwangen op een bed van cutrusvruchten
5 min20 min6 porties -
Zalmspiesjes in tequilla met limoenmayonaise
30 min4 porties -
Zalmsoepje met amuse van zalm en courgette
20 min15 min4 porties -
Witloofschuitjes met grijze garnalen en bieslook
5 min5 min4 porties -
Witloofschuitjes met feestvulling
30 min4 porties -
Visballetjes met een mozzarellahart
5 min20 min4 porties -
Varkenshaasje met vijgen en gevulde portobello
20 min4 porties