use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tapas van asperges met geitenkaas
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tapas van asperges met geitenkaas

Tapas van asperges met geitenkaas

Origineel: tapas van asperges! Een lekkere Spaanse bruschetta op z'n Belgisch. Bovendien heb je er amper werk aan. Smakelijk!

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    35 min
  • Op tijd klaar
    50 min
  • Porties
     
    4 porties
  • Moeilijkheid
    lage moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 2 eetlepels Solo
  • 8 sneetjes brood
  • 2 geitenkaasjes
  • peper
  • 8 eetlepels honing
  • 8 groene asperges

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Stoom de asperges in een bodempje water of gaar ze 30 seconden afgedekt in de microgolfoven.
  2. Snijd ze in stukken.
  3. Verwijder de korsten van het brood en smeer het brood in met Solo.
  4. Verdeel de kaas in plakjes en schik op het brood.
  5. Verdeel er de asperges over en breng op smaak met peper.
  6. Schuif ze in een op 180° voorverwarmde oven tot de kaas smelt.
  7. Schik ze op een schotel en lepel er de honing over.
Hoe verser je tapas van asperges, hoe beter! Wrijf je asperges even over elkaar: hoor je gepiep, dan zijn ze nog lekker vers.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.