-
Ravioli van kruidenpannenkoek en mousse van beenham
30 min8 porties -
Rolletjes van groene asperges met gerookte ham en mozzarella
15 min8 porties -
Soesjes gevuld met geitenkaas en balsamicosiroop
40 min8 porties -
Flinterdunne Breydelhamrollade
10 min4 min4 porties -
Blini's met verse zalm, camembert, rode peper en een limoensausje
5 min5 min4 porties -
Cajun crabcakes met limoen-kruidenmayonaise
45 min4 porties -
Pruimen met gerookte eendenborst en courgette
10 min5 min4 porties -
Mosselsoepje met saffraan en broccoli
10 min10 min4 porties -
Courgettepakje met scampi en tomatencoulis
20 min12 porties -
Ciabatta met zongedroogde tomaten, gegrilde courgette en mozzarrella
20 min4 porties -
Bruschetta met knoflook en boschampignons
10 min4 porties -
Bruschetta met zuiderse salade
15 min4 porties