use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde auberginepakketjes met notenkorstje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde auberginepakketjes met notenkorstje

Gegrilde auberginepakketjes met notenkorstje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • takjes platte peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olie
  • grof zeezout
  • bloem
  • 1 aubergine
  • noten (grofgemalen gemengde)
  • 1 eetlepel Solo vloeibaar
  • 1 ei

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Snijd de aubergine in plakken van een halve cm en laat ze even rusten. Rooster ze vervolgens al dente op beide kanten op een hete bakplaat of op de grill. Laat de aubergines terug afkoelen.
  2. Meng wat olie met gesnipperde peterselie en geplette look. Strijk de aubergines met dit mengsel in en maak er rolletjes van.
  3. Haal de aubergines licht door bloem en vervolgens door het losgeslagen ei.
  4. Laat het overtollige ei afdruipen en paneer vervolgens met de gemalen noten.
  5. Bak net voor het opdienen de aubergines krokant in een pan met wat Solo vloeibaar.
Serveer op een bedje van gemengde sla en scheutjes met een lichte vinaigrette.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.