use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groententempura met cajundip
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groententempura met cajundip

Groententempura met cajundip

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • Cajundip:
  • 3 lenteuitjes
  • 2 el olijfolie extra vierge
  • 1 dl light room
  • 1 tl cajunkruiden
  • 4 el Calvé mayonaise
  • Groentetempura:
  • 1 winterwortel
  • 6 lenteuitjes
  • 1 courgette
  • 1 pakje tempurameel
  • frituurolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Maak de lenteuitjes schoon en snijd ze fijn. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de lenteuitjes. Voeg de light room en cajunkruiden toe en breng het aan de kook. Laat het afkoelen en meng de mayonaise erdoor.
Bereiding
  1. Verhit de frituurolie tot ca. 180°C. Maak de groenten schoon en snijd ze in frietjes. Maak het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de groenten door het beslag en frituur ze in porties goudbruin in de hete olie.
  2. Serveer met de cajundip.
Begin met het frituren van de wortel. Deze kan dan even goed doorgaren terwijl de rest van de groenten wordt gefrituurd.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.