use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Geflambeerde garnalen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Geflambeerde garnalen

Geflambeerde garnalen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • 5 eetlepels Bertolli Vloeibaar
  • 400 g grote, rauwe garnalen (scampi of gamba’s)
  • scheut ouzo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verhit de helft van de margariner in een pan. Bak de garnalen ca. 2 minuten, tot ze roze worden.
  2. Verwarm de ouzo in een saus- of soeppan. Houd een vlammetje bij de ouzo en schenk het al brandend over de garnalen.
  3. Voeg de rest van de boter toe en breng de garnalen op smaak met zout en peper.
Lekker met schijfjes citroen en grof boerenbrood. Dit gerecht is ook geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.