Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Geflambeerde garnalen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Porties2 porties
gemiddeld
aperitiefhapje
Spaans
Portugees
recipe image Geflambeerde garnalen
  • 5 eetlepels Bertolli Vloeibaar
  • 400 g grote, rauwe garnalen (scampi of gamba’s)
  • scheut ouzo
  1. Verhit de helft van de margariner in een pan. Bak de garnalen ca. 2 minuten, tot ze roze worden.
  2. Verwarm de ouzo in een saus- of soeppan. Houd een vlammetje bij de ouzo en schenk het al brandend over de garnalen.
  3. Voeg de rest van de boter toe en breng de garnalen op smaak met zout en peper.
Lekker met schijfjes citroen en grof boerenbrood. Dit gerecht is ook geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.