use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gemarineerde zalm met avocado en mosterddressing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gemarineerde zalm met avocado en mosterddressing

Gemarineerde zalm met avocado en mosterddressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    12 uur
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g zalmfilet
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 koffielepel geplette witte peper
  • 2 rijpe avocado's
  • mosterddressing
  • 1 dl Bertolli extra vergine
  • 0.5 eetlepel grove mosterd
  • 1.5 koffielepel balsamicoazijn
  • 1 koffielepel honing

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak een marinade van de suiker, het zeezout en de peper en strooi het uit in een schaal.
  2. Leg de zalmfilets in de schotel met het vel naar boven.
  3. Dek het af met huishoudfolie en laat het 24 uur in de koelkast staan.
  4. Maak de dressing met de ingrediënten.
  5. Snij de avocado's in twee en haal er voorzichtig de pit uit.
  6. Vul de holte met de mosterddressing.
  7. Snij de gemarineerde zalm in plakjes en prik ze op stokjes, zodat je ze uit het vuistje kan eten.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.