aperitiefhapje
Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden
Geef score
Kooktijd5 min
Voorbereiding
Porties

- 400 g gerookte zalm
- 350 g verse kaas
- 20 cl vloeibare room
- 3 bieslookstengeltjes
- 2 bosjes kervel
- 2 takjes platte peterselie
- 1 takje dragon
- light room
- peper en zout
- Was en droog alle kruiden en hak ze fijn.
- Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
- Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
- Klop de vloeibare room tot chantilly.
- Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
- Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
- Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
- Doe er een beetje light room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.
