use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden

Glaasjes van gerookte zalm en mousse van verse kaas met kruiden

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g gerookte zalm
  • 350 g verse kaas
  • 20 cl vloeibare room
  • 3 bieslookstengeltjes
  • 2 bosjes kervel
  • 2 takjes platte peterselie
  • 1 takje dragon
  • light room
  • peper en zout

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en droog alle kruiden en hak ze fijn.
  2. Mix de verse kaas en doe hem in een glazen kom.
  3. Voeg er de kruiden, peper en zout aan toe en meng goed.
  4. Klop de vloeibare room tot chantilly.
  5. Voeg hem voorzichtig toe aan het mengsel met verse kaas. Controleer de smaak en voeg eventueel peper of zout toe.
  6. Verdeel de kaasmousse over zes glaasjes.
  7. Snij de gerookte zalm in kleine blokjes.
  8. Doe er een beetje light room bij. Verdeel de zalmblokjes over de coupes. Zet ze in de koelkast tot u ze opdient.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.