Gegrilde sint-jakobsvrucht
Geef score
Kooktijd5 min
Voorbereiding
Porties

- 4 sint-jakobsvruchten
- 2 tomaten
- 100 g boontjes
- 75 g asperges
- 50 g gepelde tuinbonen
- 50 g groene selder
- Solo Vloeibaar
- azijn
- Amora mosterd
- sap van 1/2 citroen
- 2 eetlepels vinaigrette
- Halveer een sint-jakobsvrucht in de breedte.
- Maak een groentenmacedoine met fijngesneden dobbelsteentjes van geblancheerde, niet te rijpe en ontpelde tomaten, de boontjes en alle andere groenten.
- Meng met een vinaigrette en breng verder op smaak met het citroensap.
- Gril de sint-jakobsvrucht met wat Solo vloeibaar en kruiden op een hete antikleefgrilpan.
- Dresseer op de groenten, werk af met een aspergepuntje, een beetje olijfolie en balsamicoazijn.
