use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Gegrilde sint-jakobsvrucht
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Gegrilde sint-jakobsvrucht

Gegrilde sint-jakobsvrucht

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 sint-jakobsvruchten
  • 2 tomaten
  • 100 g boontjes
  • 75 g asperges
  • 50 g gepelde tuinbonen
  • 50 g groene selder
  • Solo Vloeibaar
  • azijn
  • Amora mosterd
  • sap van 1/2 citroen
  • 2 eetlepels vinaigrette

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Halveer een sint-jakobsvrucht in de breedte.
  2. Maak een groentenmacedoine met fijngesneden dobbelsteentjes van geblancheerde, niet te rijpe en ontpelde tomaten, de boontjes en alle andere groenten.
  3. Meng met een vinaigrette en breng verder op smaak met het citroensap.
  4. Gril de sint-jakobsvrucht met wat Solo vloeibaar en kruiden op een hete antikleefgrilpan.
  5. Dresseer op de groenten, werk af met een aspergepuntje, een beetje olijfolie en balsamicoazijn.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.