use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Komkommer-kommetje met tonijn
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Komkommer-kommetje met tonijn

Komkommer-kommetje met tonijn

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 2 komkommers
  • 300 g tonijn in blik
  • 4 el mayonaise
  • 1 citroen
  • fijngehakte verse kruiden
  • 40 g pistachenoten

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwijder naar keuze de hele of enkele reepjes schil van de komkommers en snijd ze in stukjes van 5 centimeter. Maak kommetjes door de komkommer uit te hollen. Strooi een beetje zout in de binnenkant en laat de kommetjes ondersteboven 5 minuten uitlekken op een doek.
  2. Verbrokkel de uitgelekte tonijn met een vork en meng met mayonaise, het citroensap, de fijngehakte kruiden, de pistachenoten en peper. Vul hiermee de kommetjes en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.