Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
aperitiefhapje

Visballetjes met een mozzarellahart

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding20 min
  • Porties4 porties
goedkoop
aperitiefhapje
overig europees
vis
recipe image Visballetjes met een mozzarellahart
  • zout
  • 1 eetlepel gehakte platte peterselie
  • melk
  • bloem
  • paneermeel
  • Solo Frituurvet
  • 1 ui
  • peper
  • 2 eieren
  • 100 g mozzarella
  • 2 sneetjes brood zonder korsten
  • 300 g visfilet
  1. Kook de vis gaar in een bodempje water en mix fijn.
  2. Meng met de peterselie, de ui en 1 ei.
  3. Laat ondertussen het brood in de melk weken en snipper het fijn.
  4. Voeg het aan de visbereiding toe en meng goed.
  5. Breng op smaak met peper en zout en voeg bloem bij tot je een deeg bekomt waarvan je bolletjes kan maken.
  6. Verdeel de mozzarella in bolletjes en duw in ieder bolletje een stukje kaas.
  7. Klop het resterende ei los.
  8. Haal de bolletjes door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
  9. Bak goudgeel in hete olie.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.