aperitiefhapje
Visballetjes met een mozzarellahart
Geef score
Kooktijd5 min
Voorbereiding
Porties

- zout
- 1 eetlepel gehakte platte peterselie
- melk
- bloem
- paneermeel
- Solo Frituurvet
- 1 ui
- peper
- 2 eieren
- 100 g mozzarella
- 2 sneetjes brood zonder korsten
- 300 g visfilet
- Kook de vis gaar in een bodempje water en mix fijn.
- Meng met de peterselie, de ui en 1 ei.
- Laat ondertussen het brood in de melk weken en snipper het fijn.
- Voeg het aan de visbereiding toe en meng goed.
- Breng op smaak met peper en zout en voeg bloem bij tot je een deeg bekomt waarvan je bolletjes kan maken.
- Verdeel de mozzarella in bolletjes en duw in ieder bolletje een stukje kaas.
- Klop het resterende ei los.
- Haal de bolletjes door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
- Bak goudgeel in hete olie.
