Een nieuwe lente, een nieuwe smaak! Geniet volop van het beste wat het nieuwe seizoen je biedt en ga aan de slag met deze heerlijk lichte lenterecepten.
-
Gegrilde kipfilet met vlierbessenkaneel topping en pasta
20 min
10 min
2 porties
-
Gekookte mosselen met paprika, cherrytomaat en stokbrood
10 min
5 min
2 porties
-
Geroerbakte groene en witte asperges met zalm en noedels
15 min
5 min
2 porties
-
Gevulde koolrabi met aardappelpuree
25 min
10 min
2 porties
-
Kabeljauw met kaki, paprika, sinaasappel en dille met rijst en snijbonen
25 min
5 min
2 porties
-
Klassieke asperges met ham en peterseliecrème
20 min
10 min
2 porties
-
Knolselderfrietjes, kippendijtjes, spitskool en een tomatendip
20 min
2 porties
-
Knolselderstamppot met spruitjes met oude kaas en tartaartjes
20 min
10 min
2 porties
-
Lasagne met koolrabi en tomaat
25 min
2 porties
-
Noorse boterham
4 porties
-
Pittige bietjes en appelsoep met yoghurt en volkorencroutons
10 min
5 min
2 porties
-
Sinaasappelcouscous met prei, wortel, biefstukreepjes en komijn
15 min
5 min
2 porties