-
Mandarijntaartje met chocolade
4 porties
-
Zoete jasmijnrijstpudding met lychees
5 min
20 min
2 porties
-
Trio van notenmousses
4 porties
-
Millefeuille van boerenbrood, banketbakkersroom en compote van groene appel
30 min
4 porties
-
Witte chocolademousse met sinaasappelsorbet
5 min
40 min
4 porties
-
Marokkaans appeldessert (pastilla) met brickdeeg en amandel
30 min
4 porties
-
Verse vruchtensla met vanille-ijs en iced tea van munt
20 min
4 porties
-
Vanillemascarpone met salsa van bosvruchten
20 min
4 porties
-
Sinaasappelmoussetaart met een biscuitbodem
20 min
4 porties
-
Pruimencrumble met honing en kaneel
50 min
4 porties
-
Warme cakejes met vanille en honing met een salade van aardbeien en munt
30 min
4 porties
-
Mini-pannenkoekjes met appel
40 min
4 porties