use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image IJspudding met zomervruchten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

IJspudding met zomervruchten

IJspudding met zomervruchten

Gepost door Carte dOr

Gepost door Carte dOr

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 10 bolletjes Carte d’Or Vanilleroomijs (250 g/500 ml)
  • 4 meringues
  • 100 g aardbeien in vieren gesneden
  • 100 g frambozen
  • 50 g bosbessen
  • 50 g aalbessen
  • 2 tl vloeibare honing
  • 4 kersen met steeltjes voor de versiering

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bekleed 4 kommetjes van 150ml met vershoudfolie.
  2. Plaats het Carte d’Or Vanilleroomijs in een kom en verkruimel hierboven de meringues.
  3. Voeg de helft van de bessen toe en meng voorzichtig.
  4. Verdeel het mengsel in de 4 kommetjes en maak het oppervlak vlak. Bedek met vershoudfolie en plaats in de vriezer gedurende 1 uur.
  5. Maak bessensaus van de overblijvende bessen. Meng ze met een mixer door de honing totdat u een vloeibaar mengsel krijgt.
  6. Draai de bevroren ijspuddinkjes om op borden en verwijder de kommetjes en de vershoudfolie.
  7. Schenk wat bessensaus over de desserts, garneer met een kers en serveer.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.