Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

IJs in een eitje

Gepost door Carte d'Or

Gepost door Carte d'Or

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd10 min
  • Moeilijkheidlage moeilijkheid
  • Porties6 porties
nagerecht
lage moeilijkheid
dessert
FEESTELIJKE IJSDESSERTS
recipe image IJs in een eitje
  • 6 kleine bolletjes Carte d'Or Vanilleroomijs (100 g / 200 ml)
  • 6 kleine, holle chocolade-paaseieren (30 tot 40 g)
  • 6 tl citroensiroop of karamelsaus
  1. Snij de chocolade-eieren over de breedte in twee met een scherp mes.
  2. Schep een bolletje Carte d'Or Vanilleroomijs in elk paasei.
  3. Giet een beetje citroensiroop of karamelsaus in het midden van het ijs zodat het lijkt op een eidooier.
  4. Dien onmiddellijk op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.