use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image IJscoupe Autumn Delight
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

IJscoupe Autumn Delight

IJscoupe Autumn Delight

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 100 ml chocoladesaus
  • 4 bolletjes Carte d'Or Vanille
  • 4 bolletjes Carte d'Or Hazelnoot
  • 4 bolletjes Carte d'Or Koffie
  • 24 hazelnoten, grof gehakt
  • 1 el witte chocolade, geraspt

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Warm de chocoladesaus op. Voeg eventueel een druppeltje koffie-essence toe.
  2. Schep de bolletjes ijs in een diep bord. Laat de chocoladesaus over het ijs lopen.
  3. Verdeel de hazelnoten over het ijs en werk af met geraspte witte chocolade.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.