Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Ontrol het bladerdeeg op een schoon werkblad, schik het in een met Solo beboterde taartvorm (24 cm diameter) en prik er met een vork enkele gaatjes in.
Rol met een deegrol de marsepein uit en leg deze bovenop het bladerdeeg. Schik hier de mandarijnpartjes over (verwijder bij verse mandarijntjes zoveel mogelijk de velletjes).
Meng nu de eieren en eigelen met de light room en de suiker tot een glad beslag. Giet dit beslag over de taart en strooi er stukjes chocolade over.
Laat de taart een half uur bakken in de oven. Laat de taart goed afkoelen en smeer er ten slotte nog wat sinaasappelconfituur over zodat ze mooi blinkt.
Het aroma van mandarijn en chocolade in dit recept wordt nog intenser als je er een kopje Lipton Infusion Herbal Morocco bij schenkt. Het vleugje munt in de thee geeft dit dessert een mooi fris accent.