use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Linzerkoekjes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Linzerkoekjes

Linzerkoekjes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Op tijd klaar
    40 min
  • Porties
     
    4
  • Moeilijkheid
    gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten
 

  • 250 g Solo Patisserie
  • 120 g poedersuiker
  • 1 pakje (16 g) vanillesuiker
  • 1 eidooier
  • 375 g bloem
  • 200 g confituur

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Warm de oven voor op 170 °C
  2. Meng de Solo Patisserie met de suiker en de eidooier.
  3. Voeg de bloem toe en meng zachtjes.
  4. Kneed het deeg.
  5. Wikkel het deeg in folie en leg het ongeveer 30 minuten in de koelkast.
  6. Rol het deeg uit tot het tamelijk dun is en snijd verschillende vormpjes uit. Leg die op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 10 minuten op 170 °C.
  7. Wanneer de koekjes afgekoeld zijn, smeer je confituur op de onderste koekjes en plaats je de rest van de koekjes erbovenop. Druk goed aan, de confituur mag er gerust een beetje uitlopen aan de randen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.