-
Koude cheesecake met kersen
1 uur 20 min
6 porties
-
Koude cheesecake-cupcakes met kersen
1 uur 20 min
6 porties
-
Koude cheesecake-glaasjes met kersen
1 uur 20 min
6 porties
-
Peren met crème brûlée op Catalaanse wijze
30 min
2 uur
4 porties
-
Soufflé van verse kaas en pompoen
20 min
30 min
8 porties
-
Witte chocolademousse met amandelkrokant en frambozencoulis
20 min
30 min
4 porties
-
Tiramisu met aardbeien
30 min
6 porties
-
Mousse van melkchocolade met batida de coco, ananas en citroengras
40 min
4 uur 10 min
4 porties
-
Passievruchtenmousse
10 min
2 min
6 porties
-
Mousse van kastanjes op een “vinho verde” Sabayon
15 min
25 min
6 porties
-
Vijgen op meringuegebak
20 min
45 min
4 porties
-
Tiramisu met vijgen en speculaas
10 min
15 min
6 porties