Appelcrumble

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de appelen en snijd in blokjes.
  2. Leg ze in een beboterde ovenschaal. Strooi er de kaneel en rietsuiker over en meng.
  3. Smelt de boter.
  4. Meng boter, bloem, suiker.
  5. Doe het beslag over de appelblokjes.
  6. Bestrooi met amandalschilfers.
  7. 20 minuten in oven op 200 °C
  8. serveer warm (koud ook erg lekker hoor)
  9. TIP: overheerlijk met speculaasijs

Advertentie

Reacties (3)

Gepost door Solo op 16 oktober 2009 om 15u38

Dat kan inderdaad gebeuren als de appels te veel sap afgeven. Probeer de volgende keer eerst de appels in de oven te laten garen, giet dan het sap af en verdeel de crumble over de bereiding. Laat dan nog 10 minuten kleuren in de hete oven.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?