Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Doe de bloem en de rietsuiker in een kom. Voeg de koude, in blokjes gesneden Solo toe en kneed met je hand alle ingrediënten door elkaar tot een losse kruimelige structuur.
Voeg er op het laatste de amandelschilfers bij en meng ze kort onder de crumble. Zet even opzij.
Verwarm de oven voor op 180°C
Bereiding fruit:
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en leg de aardbeien in vuurvaste individuele potjes. Snijd ze eventueel doormidden als ze te dik zijn.
Overstrooi de aardbeien met de suiker. Je kan eventueel ook wat amandelpoeder toevoegen. Dat zorgt voor wat extra smaak en binding.
Bedek de aardbeien met een flinke laag van de crumble.
Zet de potjes in de oven en laat 30 minuten bakken tot de crumble goudbruin kleurt.
Haal de potjes uit de oven en laat afkoelen.
Serveer eventueel met een klassieke crème anglaise of wat licht opgeklopte room.