Appelcrumble taart met speculoos
Deze lekkere appelcrumbletaart maak je al met maar 7 ingrediënten. Bovendien zal iedereen smullen van dit toegankelijke gebak. Ontdek hier het recept.
35 min
Ingrediënten voor 6 personen
- 1 vel bladerdeeg
- 1 pakje speculooskoekjes
- 3 st appels
- 60 g boter
- 60 g rietsuiker
- 60 g bloem
- 3 el amandelschilfers
Bereidingswijze
- Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg, snij de randjes af en prik enkele gaatjes met een vork in de bodem.
- Leg de speculooskoekjes in de taartvorm en daarop de appelschijfjes.
- Maak de crumble: meng de boter (koelkasttemperatuur) met de suiker en de bloem.
- Strooi de crumble bovenop en zet de taart 25 min in een voorverwarmde oven op 180°c.
- Voeg de amandelschilfers toe en laat de taart nog 10 minuten verder bakken.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?