
Inspirerende gerechten voor de feestdagen
Eindejaar. Een tijd van delen en van samenzijn. Jeroen De Pauw en Gaëtan Colin bedachten daarom samen enkele eenvoudige feestrecepten met verrassende combinaties. Want wonderlijke smaakduetten, daar gaat het om. Je vindt alle recepten in het gratis minimagazine Culinaire Ambiance. Maar laat je hier al eens inspireren.
TAPAS ZIJN ALTIJD TOP
Wist je trouwens dat tapas bijna synoniem is voor delen en gezelligheid? Ze zijn ook meestal snel klaar. Dus zo kan heb ook jij meer tijd om mee te genieten van de avond.
Zin gekregen in tapas? Met deze recepten kan je al aan de slag!
KOM VERRASSEND UIT DE HOEK MET BELGISCHE SEIZOENSPRODUCTEN
KIES IN DECEMBER VOOR DEZE INGREDIËNTEN:
Aardappel, andijvie, groene selder, groene kool of savooikool, knolselder, paddenstoel, pastinaak, pompoen, prei, raap, rammenas, rode biet, rodekool, schorseneren, spruiten, ui, veldsla, witloof, witte kool, wortel.
Fruit
Appel, banaan, kiwi, mandarijn, mango, peer, pompelmoes, sinaasappel.
Vlees
Bosduif, wilde eend, fazant, hert, everzwijn, haas.
- Kwartel met groene kool, spekjes en aardappel
- Bonbon van sinaasappelcrème




