use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Heerlijke Bospaddenstoelensoep

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Heerlijke Bospaddenstoelensoep
  • 2 pakken Knorr Bospaddenstoelensoep
  • 1 stokbrood
  • 1 pakje kruidenkaas
  • 50 gram gepelde walnoten
  • 4 plakjes oude kaas
  • 1 bosje peterselie
  1. Zet de grill op de hoogste stand. Warm de soep op volgens de bereidingswijze.
  2. Snijd het brood in 4 stukken en snijd de stukken open. Besmeer met kruidenkaas, verdeel er de noten over en beleg met de oude kaas.
  3. Schuif even onder de grill totdat de kaas begint te kleuren. Hak ondertussen de peterselie fijn.
  4. Verdeel de soep over 4 borden, geef er het gegratineerde brood bij. Bestrooi met peterselie naar smaak.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.