Heel wat bakkers die ons zijn voorgegaan, hebben heerlijke cake recepten achtergelaten. De meeste cake recepten zijn doorgegeven van overgrootmoeders op grootmoeders op moeders en werden gedeeld met vrienden en familie.

Onze collectie cake recepten zijn allemaal toppers, cakes die de tand des tijd zonder probleem hebben doorstaan. Ze kunnen gebruikt worden voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of als afsluiter van een heerlijke maaltijd. Van chocolade cake, frangipane cake en gemarmerde cake tot cake met chocoladestukjes en cake 4x4, op Solo Open Kitchen vind je ze allemaal.

Cake bakken

Op deze website vind je niet alleen de heerlijkste recepten, we leggen je ook haarfijn uit hoe je te werk moet gaan. Want geeft toe, een vraag waarmee iedereen worstelt luidt: "hoe maak je een cake?". Wel, wij bieden je het antwoord. Hoe maak je deeg? Wat is de baktijd van cake? Welke trucjes bestaan er om te weten of een cake klaar is? Volg de Solo Open Kitchen-gids cake bakken !

Cake versieren

En dan hebben we het nog niet gehad over een van de leukste aspecten van cake bakken: je cake versieren. Niet alleen volwassenen zijn hier dol op, ook kinderen vinden dit ongelooflijk leuk. Een cake pimpen met toppings, chocoladeschilfers, suiker of andere lekkernijen, grenzen zijn onbestaande als het gaat over cake versieren.