Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Schil de aardappelen, snij ze in fijne dobbelsteentjes en kook ze gaar in kokend gezouten water.
Snij het spek en de groene kool in fijne reepjes. Bak de spekjes krokant in wat Solo en voeg er daarna de gekookte aardappelblokjes en de gesnipperde kool aan toe.
Stoof alles samen lekker gaar en kruid bij met peper en zout naar eigen smaak.
Snipper de sjalot en stoof die aan in een klontje Solo. Voeg er het laurierblad, de kalfsfond en de porto aan toe. Laat alles goed doorkoken totdat het ingekookt is.
Werk de saus af met een klontje Solo en mix ze goed met een staafmixer.
Bak de kwartels 4 minuten aan beide kanten lichtroze in een hete pan met Solo. Omwikkel ze met zilverpapier en laat ze zo enkele minuten rusten in de oven.
Serveer de kwartels op de groenten met een lepeltje portosaus.