use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje

Bospaddenstoelen met chorizo en een gepocheerd eitje

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 4 eieren
  • 100 g chorizo
  • 2 el Solo Vloeibaar
  • 5 el witte-wijnazijn
  • 2 el platte peterselie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Borstel de paddenstoelen schoon (gebruik geen water). Snij de chorizo in grove stukken. Bak de paddenstoelen in hun geheel samen met de chorizo gedurende 2 minuten kort aan in Solo op een hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout en de platte peterselie.
  2. Breng in een pan 1 liter water met de witte-wijnazijn aan de kook.
  3. Breek de eieren voorzichtig in kleine koffiekopjes en schenk ze langzaam in het kokende water. Laat ze gedurende 1 minuut koken en schep ze met een schuimspaan uit het water.
  4. Schep de paddenstoelen en chorizo op de borden. Dresseer het eitje erbovenop.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.