Artikel **** (2 stemmen)

Geniet van de zomer met 12 zonnige tips en recepten

Krijg jij pas het échte zomergevoel als je buiten kan eten met vrienden en familie? Wij ook! Daarom verzamelden we voor jou onze allerbeste recepten om dé held te worden van je zomerse picknick, apero party of barbecue…

Mooi weer vandaag? Wacht dan niet langer: ’t is hoog tijd om naar buiten te trekken, je tafel te dekken of je picknickdekentje te strekken! Nodig je beste vrienden en je familie uit en maak er een heerlijke dag van, buiten in het zonnetje of in de luwte onder een parasol. Wij zorgen voor de lekkerste ideetjes waarmee jij gegarandeerd de held(in) wordt op je zonnige picknick, aperofeestje of barbecue.

Sta je te popelen om de lekkerste zomergerechten te ontdekken? Lees snel verder… wij kozen voor jou onze 12 favoriete recepten en origineelste ideetjes uit. 

Ik ga op picknick en ik neem mee…

Stokbrood met vijgencompote en artisjok

****
45 min

Een vleugje dolce vita op je picknick? Deze rijkgevulde zuiderse broodjes zijn makkelijk te maken én deliciozo!

Frisse couscous met chorizo

*****
25 min

Dit heerlijke Marokkaans/Spaans slaatje is het lekkerst als je het tot nét voor het serveren koel houdt. Zomerser kàn niet!

Flatbread met gehaktballetjes en hummus

*****
30 min

Mmmh… zó’n smaakvolle combinatie, die balletjes van kruidig lamsgehakt met de nootachtige toets van hummus…

Wafels

***
90 min

Het ideale vieruurtje als je er gezellig met vrienden op uit trekt! Deze wafeltjes zijn simpel te maken en smaken altijd naar meer…

Andere Solo-leden over dit artikel (0)