Een culinair hoogstandje op tafel toveren, is niet voor iedereen weggelegd. En ook niet iedereen heeft daar altijd zin of tijd voor. Dan is het natuurlijk fijn om een aantal eenvoudige gerechten te hebben die u zonder al te veel moeite of ingewikkelde kookhandelingen op tafel kunt zetten. Bij Solo weten ze ook dat het niet altijd zo moeilijk moet zijn. Op deze website kunt u verschillende eenvoudige gerechten vinden die garant staan voor een lekkere maaltijd. U kunt zelf verschillende zoekwoorden ingeven, of kiezen voor onderverdelingen zoals hoofdgerecht, hapjes, desserts enzomeer.

Eenvoudige gerechten makkelijk bewaren en uitwisselen

De eenvoudige gerechten die u op deze website terugvindt, kunt u ook makkelijk bewaren. Zo hoeft u de eenvoudige gerechten niet steeds opnieuw op te zoeken. Hiervoor gebruikt u de applicatie ‘My Open Kitchen ’, een online receptenschrift ontwikkeld door Solo om het koken nog te vereenvoudigen en om variatie te brengen in uw keuken. Als er tussen de eenvoudige gerechten een recept zit dat u wilt bewaren, klikt u gewoon op de knop ‘voeg toe aan je receptenschriftje’ en het recept wordt in uw online kookboek geplaatst. Heeft u zelf een aantal eenvoudige gerechten die u graag wilt delen met anderen? Dan kunt u deze eenvoudige gerechten zelf ook toevoegen zodat anderen ze kunnen zien. Liever voor jezelf houden? Dat kan ook. Maak van jouw online receptenschrift gewoon jouw persoonlijke online kookboek voor eenvoudige gerechten en andere culinaire creaties.

Eenvoudige gerechten die snel klaar zijn

Op de website van Solo vindt u een aantal eenvoudige gerechten die snel klaar zijn. Zo is er bijvoorbeeld de tagliatelli met zalm en garnalen, erg gemakkelijk klaar te maken! Wat u hiervoor nodig heeft, is tagliatelli, water, zalm, garnalen en een zakje vissaus. U kookt de tagliatelli gaar en maakt dan met de vissaus en het water een eenvoudige vissaus. De gerookte zalm snijdt u in stukjes. Giet de tagliatelli af. Meng met de saus, en daarna ook met de zalm en de garnalen. Erg lekker en klaar op slechts een kwartiertje! Wilt u graag andere eenvoudige gerechten uitproberen? Neem dan snel een kijkje tussen de duizenden recepten die op de website van Solo staan en laat u verrassen door een lekker gerecht!